OM OS

Om os


Bjarne Larsen Aps er i dag et veletableret firma, som beskæftiger sig med alle områder indenfor anlægs- og entreprenøropgaver.

Vi beskæftiger 14 engagerede og erfarende medarbejdere, og levere altid kvalitets arbejde. Vi er derfor i stand til at hjælpe med enhver form for entreprenør, kloak, snerydning og kørselsopgaver.

Kontakt os fra starten, vi er både store og små nok til at bevare fleksibiliteten, og vi har en god gammeldags faglig stolthed af vores arbejde.Referencer


Vi arbejder sammen med lokale firmaer, om kørsel med sand, gravearbejde og kloakering. I høsttiden kører vi også korn for landbrug.Historien


Bjarne Larsen tog sin kloakmester eksamen i 1993, efter han i mange år havde arbejdet på maskinstation.

Han startede firmaet Bjarne Larsen i 1995, og kørte det som enkeltmandsfirma med én gravemaskine, og arbejdede da for den tidligere Rønbjerg Maskinstation.

Da firmaet fik vokseværk, flyttede det først til Holstebrovej 456 i Hvidbjerg. Men 1. oktober 2007 gik turen videre til den nuværende adresse på Hvidager 4 i Hvidbjerg, da pladsen var blevet for trang.

Sidst i 90'erne blev Bjarne Larsen vognmand og op i 00'erne begyndte lastbilerne at komme til. Medarbejderstaben er siden vokset støt i antal, sammen med lastbilerne og andet materiel.

I 2018 blev firmaet omdannet til et Anpartsselskab, men ejes stadig af Bjarne Larsen.


LedelseBjarne Larsen

direktør

Jette Larsen

administration/bogholderi


Vores medarbejdereHenrik

chauffør

Bent

kloak

Niels

kloak


Sascha

chauffør

Johnny

chauffør

Søren

chauffør

Thomas

chauffør

Jens

chauffør

Nick

chauffør